KULLANIM KOŞULLARI

Medihis.com’a hoş geldiniz.

Hizmetlerimizin kullanımı internet sitemizde belirtilen şart ve koşulları kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bu nedenle lütfen aşağıdakileri dikkatlice okuyunuz. Kabul etmediğiniz bir koşul bile olması durumunda, lütfen hizmetlerimizi kullanmayınız.Şartların kabul edilmesi suretiyle, hizmetlerin kullanılması halinde, bir kısım şartların size uymadığını ileri sürmenizin olanaklı olmayacağını size hatırlatmak isteriz.

Medihis.com gerekli gördüğünde internet sitesinde ve mevcut şart ve koşullarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu koşulları kontrol etmek ve şart ve koşullardaki değişiklikleri kabul etmemeleri halinde üyeliklerini iptal etmek müşterinin sorumluluğundadır. Medihis.com’u kullanmaya devam etmeniz, tüm koşulları, değişiklikleri, şartları, uyarıları ve yargı yetkisini kabul ettiğiniz anlamına gelir.

1.  BİLGİLERİN KULLANIMI/GÖSTERİLMESİ İÇİN YETKİLENDİRME

Kendim yada temsilcilerim aracılığıyla ben, gönüllü olarak Medicopin.com’a bilgi, döküman,resim, laboratuar sonuçları, test ve herhangi bir diğer medikal dökümanı yükler ve MEDICOPIN LLC ve acentalarını, çalışanlarını ve medikal uzmanlarını bu Yetkilendirme süresi boyunca sağlık bilgilerimi kullanmaları ve göstermeleri için yetkilendiririm. Bu yetkilendirmenin, tarafımdan usulüne uygun olarak  geri alınmasına kadar sınırlama olmaksızın geçerli olacağı bilgisine sahip olarak yetkilendirmeyi yapmaktayım.

2.  ELEKTRONİK MEDİKAL ARŞİV (MEDIHIS) HİZMETİ 

MEDİKAL ARŞİVİNİZE DOĞRU DÖKÜMANLARI VE TÜM MEDİKAL TEST SONUÇLARINI SUNMAK VE GÜNCELLEMEK SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. MEDİHİS.COM SİZİN MEDİKAL ARŞİV BİLGİLERİNİZİN YETERLİLİĞİNİ, DOĞRULUĞUNU VE GÜNCELLİĞİNİ DENETLEME GÖREVİ BULUNMAMAKTADIR.

MEDİKAL ARŞİVİNİZE DÖKÜMAN VE TEST SONUÇLARI YÜKLENEREK TOPLANAN HERHANGİ VE BİLGİLER, MEDİHİ.COM’UN GÖRÜŞÜ DEĞİLDİR VE MEDİHİS.COM ADINA BİR MEDİKAL GÖRÜŞ ANLAMINA GELMEZ.

MEDİKAL ARŞİVİNİZE TÜM DOĞRU BİLGİLERİ, LAB TESTİ SONUÇLARINI, RESİMLERİ VE SAYILARI GİRMEK SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. HATALAR SEBEBİYLE MEDİHİS.COM’A AİT BİR SORUMLULUK OLMAZ.

REFERANS DEĞERLERİMİZİN LABORATUARLARA GÖRE UFAK FARKLILIKLAR GÖSTEREBİLECEĞİNİ ANLARSINIZ. SİSTEMİMİZ TEMEL OLARAK ÖNDE GELEN MEDİKAL KURUMLARIN REFERANS DEĞERLERİNİ KULLANIR VE BUNLAR FARKLILIK GÖSTEREBİLİR. MEDİKAL DEĞERLERİN LOKAL BÖLGELER ARASINDA FARKLILIK GÖSTERMESİ OLASIDIR.

GRAFİKLER, TABLOLAR VE ENFORMATİF BAĞLANTILAR MEDİKAL TAVSİYE SUNMAZ. MEDİHİS ONLİNE MEDİKAL ARŞİV HİZMETİ; YÜZ YÜZE DOKTOR KONSÜLTASYONUNA ALTERNATİF DEĞİLDİR.

YÜKLENEN DOSYALARIN EFEKTİF DÜZENLENMESİ SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR.

SİZİN ADINIZA MEDİKAL ARŞİVİNİZE ÜÇÜNCÜ BİR KİŞİYİ DÖKÜMAN OLUŞTURMASI, YÜKLEMESİ VE GÜNCELLEMESİ İÇİN YETKİLENDİRME HAKKINA SAHİPSİNİZ. DİLEDİĞİNİZ ZAMAN BU YETKİYİ FESHETME HAKKINA DA SAHİPSİNİZ. YETKİLENDİRDİĞİNİZ KİŞİ TARAFINDAN YAPILAN YÜKLEMELER SEBEBİYLE TÜM SORUMLULUK ŞAHSINIZA AİT OLACAKTIR.

MEDİHİS.COM TARAFINDAN SAĞLANAN MEDİKAL ARŞİV HİZMETİ TAMAMEN AYRI VE BAĞIMSIZ BİR HİZMETTİR. EĞER MEDİCOPİN HİZMETİNİ (MEDİKAL GÖRÜŞ) KULLANARAK BİR DOKTORUN MEDİHİS ARŞİVİNİZDEN SEÇTİĞİNİZ DÖKÜMANLARI İNCELEYEREK, BİR İKİNCİ GÖRÜŞ SAĞLAMASINI DİLERSENİZ MEDİKAL GÖRÜŞ (MEDİCOPİN) HİZMETİYLE İLGİLİ ÜCRETLERİ ÖDEMENİZ GEREKMEKTEDİR. MEDİCAL ARŞİV HİZMETİNDEN YARARLANMAYI KABUL ETMİŞ OLMANIZ, SİZİN MEDİCOPİN.COM ÜZERİNDEN İKİNCİ GÖRÜŞ ALMA HAKKINIZIN DA BULUNDUĞU ANLAMINA GELMEZ. HER İKİ HİZMET BAĞIMSIZ HİZMETLER OLUP, AYRI AYRI ÜCRETLENDİRİLİR.

MEDİKAL ARŞİVE YÜKLEDİĞİNİZ TÜM DÖKÜMANLAR ÖZEL VE GİZLİDİR. SİZ,YETKİLENDİRDİĞİNİZ KİŞİLER VE İKİNCİ GÖRÜŞ ALMAK İÇİN MEDİCOPİN.COM HİZMETİNDEN YARARLANMANIZ HALİNDE, İZİN VERDİĞİNİZ DOKÜMANLARLA İLGİLİ MEDİCOPİN.COM DOKTORLARI ARŞİV BİLGİLERİNİZİ İNCELEYEBİLİR.

MEDİKAL ARŞİVİNİZDEN HERHANGİ BİR DÖKÜMANI VE SONUCU MEDİCOPİN VAKANIZA BAĞLAMANIN SİZİN SORUMLULUĞUNUZDA OLDUĞUNU ANLARSINIZ. SADECE DİLEDİĞİNİZ BELGELERİ İNCELENEBİLİR KILMA HAKKINA SAHİPSİNİZ. ANCAK, BU GİBİ DURUMLARDA,EKSİK VERİ SEBEBİYLE İKİNCİ GÖRÜŞÜN SUNMUŞ OLDUĞUNUZ VERİLERİN ESAS ALIINMASI SURETİYLE VERİLECEĞİNİ VE BU BİLGİLERLME SINIRLI OLACAĞINI BİLİRSİNİZ.

DOKTORLARIN SADECE MEDİCOPİN VAKANIZA BAĞLADIĞINIZ DÖKÜMANLARI GÖRÜNTÜLEYEBİLECEĞİNİ VE DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİ ANLARSINIZ.

MEDİHİS.COM MEDİKAL ARŞİVİNİZDEKİ TÜM MEDİKAL ARŞİV VERİLERİNİ BELLİ BİR SÜRE BOYUNCA TUTAR. TÜM DÖKÜMANLAR VE VERİLER DEVAM EDEN YENİLEME ESASINA GÖRE SAKLANIR. MEDİHİS’LE YENİLEME YAPMAMANIZ HALİNDE, ARŞİVİNİZDEKİ TÜM DÖKÜMANLAR VE VERİLER ÜYELİĞİNİZİN BİTİŞ TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇ (3) AY SAKLANACAKTIR. MEDİKAL ARŞİVİNİZDEKİ DÖKÜMANLAR VE VERİLER ÜYELİĞİNİZİ YENİLEMEMENİZ HALİNDE VE ÜYELİĞİNİZİN BİTİŞ TARİHİNDEN ÜÇ (3) AY SONRA MEVCUT OLMAYACAKTIR. BU BİLGİLER ÜÇ AYLIK SÜRENİN SONUNDA SAKLANMAZ,ARŞİVLENMEZ, HİÇ KİMSE İLE PAYLAŞILMAZ. SANAL ORTAMDA İMHA EDİLİR.

MEDİKAL ARŞİVİNİZDEKİ HERHANGİ BİR DÖKÜMANIN KOPYASINI VE TARİHLERİ SİZE YADA MEDİCOPİN’LE BAĞLANTILI OLMAYAN HERHANGİ BİR ÜÇÜNCÜ KİŞİYE VERMEZ.

3.  YASAKLI KULLANIM

MEDIHIS.COM’un (i) kanunsuz, yetkisiz, dolandırıcılık yada kötü amaçla kullanımı, yada (ii) herhangi bir sunucuyu yada sunucuya bağlı ağ(lara) zarar verebilecek, devre dışı bırakabilecek, kapasitesini zorlayabilecek, yada zayıflatabilecek şekilde, yada (iii) bir başkasının İnternet sitesini kullanımına müdahale edecek şekilde, yada (iv) hacking, şifre aramayla yada diğer yollarla bir başka hesaba ,bilgisayar sistemine yada herhangi bir sunucuya yada sisteme bağlı ağlara yetkisiz erişim sağlayacak şekilde, yada (v) Medihis.com tarafından kullanıcıya erişim sağlanmayan sistem, veri yada bilgilere erişim sağlamak için yada (vi) Medihis.com tarafından bilerek kasten mevcut kılınmamış yollarla materyalleri yada bilgileri almak için, yada (vii) planlanan iş amacı dışında başka amaçlar için kullanımı yasaktır.

Bunlara ek olarak, Medihis.com’u kullanarak şunları yapmayacağınızı kabul edersiniz:

a) Kanunsuz, zararlı, tehdit edici, kötü, taciz edici, zararlı, onur kırıcı, kaba, müstehcen, hakaret içeren, yada sakıncalı, yada başkasının gizlilik ve aleniyet hakkını ihlal edici herhangi bir mesaj, bilgi, veri, metin, yazılım yada resim, yada bir başka içerik (“Materyal”) yüklemek yada göndermek,

b) Başkalarını yanıltmak amacıyla yanlış kimlik oluşturmak yada herhangi bir Medihis.com temsilcisi dahil ancak bununla sınırlı kalmamak üzere herhangi bir kişiyi yada kuruluşu taklit etmek, yada bir kişi yada kuruluş ile olan bağlantınızı yanlış göstermek yada yanlış tanıtmak,

c) Çoğaltmaya, göstermeye yada göndermeye herhangi bir kanuna yada sözleşmesel yada emanet ilişkisine göre, yetkiniz olmayan (gizlilik sözleşmesi gibi) herhangi bir materyali yüklemek yada göndermek;

d) Virüs, troyan atı, solucan, zaman bombası, iptal botu, bozuk dosya , yada bir başkasının bilgisayarının işleyişine yada mülküne zarar verebilecek diğer programları yada yazılımları yüklemek;

e) Herhangi bir iletişim özelliğine yüklediğiniz yayıncı öz niteliklerini, yasal uyarıları yada tescilli bilgileri yada etiketleri silmek,

f) Medihis.com’un iletişim özelliklerini diğer kullanıcılara mevcudiyetini etkileyecek şekilde kullanmak (ör: aşkın bağırma, tüm büyük harflerin kullanımı, yada tekrarlanan metnin sürekli yazımı),

g) İstenilmeyen reklamları, promosyonel materyalleri, “istenmeyen posta”,”spam”,”zincirleme mektup”,”saadet zinciri” yada ticari yada bir başka şekilde istenilmeyen reklamları yüklemek yada göndermek,

h) Uygulanan yerel, eyalet, ulusal yada uluslararası hukuku ihlal etmek,

i) Herhangi bir kişinin patent, marka, hizmet markası, ticari sır, telif hakkı,faydalı model,endüstriyel tasarım yada diğer tescilli haklarını ihlal etmek;

j) Bir başka kişi yada kuruluş tarafından gönderilen herhangi bir materyali silmek yada değiştirmek,

k) Yukarıda bahsedilen Limited Lisansı ve Site Erişimi’ne uygun olarak Medihis.com’u çerçeveleme, aynalama yada benzer navigasyonel teknoloji kullanarak yada Medihis.com’un ana sayfası Medihis.com dışında bir başka bölümüne direk bağlantı vererek manipule etmek yada göstermek,

l) Bu İnternet sitesinin yada herhangi bağlantılı ağı yada sistemi araştırmak, taramak, zayıf noktalarını test etmek yada kimlik doğrulama tedbirlerini ihlal etmek,

(m) Herhangi bir kişi adına herhangi bir hizmete yada yarışmaya, promosyona, çekilişe açıkça kişi tarafından izin verilmeden kaydolmak, abone olmak, kaydolmaya çalışmak, abone olmaya çalışmak yada abonelikten çıkmaya çalışmak,

(n) Eposta adresi dahil olmak üzere başkaları hakkında bilgi toplamak; yada

(o) Medihis.com erişim sağlamak yada Medihis.com’daki herhangi bir içeriği yada bilgiyi kopyalamak için robot, örümcek, scraper, yada diğer otomatik yada manuel yolları kullanmak. Medihis.com gerekli gördüğü hallerde devam eden ihlallere yada potansiyal ihlallere cevap olarak yasal yollara başvurma ve kullanıcının hesaba erişmini ve/ya hesabını iptal etme, durdurma hakkını saklı tutar. Medihis.com yasal kurumlarla ve/ya üçüncü kişilerle herhangi bir şüpheli yada iddia edilen suç yada haksız fiilin araştırması için yardımlaşabilir. Aksi açıkça Gizlilik Politikası’nda belirtilmedikçe, Medihis.com uygulanan hukuk, düzenleme, yasal süreç yada devlet talebi neticesinde gerekli gördüğü bilgileri payşabilir yada kendi takdir yetkisi dahilinde Medihis.com’daki belli bilgileri yada materyalleri yada tamamını düzenleyebilir, göndermeyi reddedebilir yada kaldırabilir.

(p) Kimlik hırsızlığı dahil olmak ancak bununla sınırlı kalmamak üzere herhangi bir Medihis.com kullanıcısının bilgilerini kullanmak.

MEDİHİS.COM YUKARIDA BELİRTİLEN DURUMLARDA HERHANGİ BİR KULLANICININ ÜYELİĞİNİ İPTAL ETME VE İZİNSİZ KULLANIMDAN DOLAYI GEREKLİ YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATMA HAKKINI SAKLI TUTAR.

MEDİHİS.COM HERHANGİ BİR ÜYENİN YADA ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN YASAKLI KULLANIMINDAN DOLAYI HERHANGİ BİR ÜYEYE YADA KULLANICIYA KARŞI SORUMLU TUTULAMAZ.

4.  GÜVENLİK

MEDİHİS.COM; korunan sağlık bilgilerinin (PHI) gizliliği, entegrasyonu ve güvenliği için İdari, Fiziksel ve Teknik tedbirleri gerektiren HIPAA Güvenlik Kurallarını takip eder.

Medihis.com SSAE 16 Sertifikalı very merkezinden ölçeklenebilir ortam gibi en gelişmiş şifreleme sistemlerinden faydalanarak endüstrinin önde gelen güvenlik önlemlerini sağlamak için HIPAA Uyumlu Güvenli sunucuyu kullanır.

Medihis.com tüm bilgi ve yazılım sistemlerini yenileme, güncelleme ve yükseltme hakkını saklı tutar. Yine de bize sunduğunuz gizli medikal bilgilerin korsanlardan yada kötü yazılımdan kaynaklanan yanlış kullanımını yada paylaşımını %100 engelleyecek bir sistem olmadığını hatırlatmak isteriz.

Medihis.com’u kullandığınızda onaylanmayan paylaşım, verilerinizin hacklenmesi, veritabanımızda kişisel bilginizle ilgili yanlışlar,yada hatalarla ilgili tüm riskleri anlar ve kabul edersiniz. Bu riskleri Medihis.com’u kullanmayı seçtiğinizde kabul edersiniz.

Medihis.com medikal bilgilerinizi sizin izniniz ve bilginiz olmadan üçüncü kişilerle paylaşmaz.

Mahkeme daveti yada mahkeme emri, yasal kurumların talebi gibi olağan dışı durumlarda Medihis.com’un yasal olarak bilgileri paylaşması gerekebileceğini bilirsiniz. 

Medihis.com sizi etkileyebilecek herhangi bir güvenlik sistemi ihlalinden sorumlu değildir.

Medihis.com herhangi bir veri kaybından sorumlu değildir.

5.  GİZLİLİK BİLDİRİMİ

Hiç bir bilginizin yazılı izniniz olmadan üçüncü kişilerle paylaşılmayacağını anlarsınız.

Medihis.com tüm site trafiğini görüntüler. Sitemize erişen IP adresleri, hizmetlerimizi geliştirmek için sayfa davranışları ve geçirilen süreler; bu bilgiler belli kişileri takip etmek için tutulmaz.

Medihis.com bilgilerinizin gizliliğini sağlamak için eşsiz bir kullanıcı adı ve şifre ister. Şifrenizi kendinize saklamanız konusunda sizi uyarırız, bilgilerinizi gizli tutmak sizin sorumluluğunuzdadır. Şifrenizin ve hesabınızın ve hesabınız altında gerçekleşen tüm aktivitelerin gizliliğini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır. (a) Hesabınızın yetkisiz kullanımında yada farkına vardığınız herhangi bir güvenlik ihlalinde Medihis.com’u ivedilikle haberdar etmeyi, ve (b) her online seansın ardından hesabınızdan tam olarak çıkmayı kabul edersiniz.

Medihis.com sizin bilginiz dahilinde yada bilginiz dahilinde olmadan başkasının hesabınızı yada şifrenizi kullanımından dolayı oluşacak kayıptan sorumlu tutulamaz. Sizin şifrenizin kullanımı suretiyle yapılan size ait olmayan işlemlerden medihis.com veya bir başkasını sorumlu tutamazsınız. Hesap sahibinin izni olmadan hiç bir zaman başkasının hesabını kullanmamalısınız.

6.  TELİF HAKKI VE TESCİL EDİLMİŞ MARKA

Medihis.com’daki tüm kodlar, yazılar, isimler, ikonlar, videolar, logolar ve içerikle A.B.D ve uluslararası telif hakkı sözleşmeleriyle koruma altındadır. Bunlardan herhangi birini tamamını yada bir bölümünü kullanmak yada sitedekilere yüksek benzerlikte bulunanlarını kullanmak yasaktır.

7.  SİTE ERİŞİMİ VE LİSANSLAR

Medihis.com; kullanım şart ve koşullarına uyduğunuz sürece Medihis.com’un kişisel kullanımı için sınırlı lisans sağlar, ancak bu lisans Medihis.com’un yada herhangi bir bölümünün indirimi (sayfa önbelleklemesi dışında) yada değiştirilmesi için değildir. Sadece kullanım hizmeti alma hakkınız bulunur.

Bu lisans Medihis.com yada içeriğinin tekrar satışını yada ticari kullanımını; Medihis.com yada içeriğin türev kullanımını; yada veri madenciliği, robot yada benzeri veri toplama ve çıkarma araçlarının kullanımını içermez. Medihis.com yada Medihis.com’un herhangi bir bölümü çoğaltılamaz, kopyalanamaz, satılamaz, tekrar satılamaz, ziyaret edilemez yada ticari amaçla istismar edilemez. Medihis.com’un herhangi bir tescilli markasını, logosunu yada diğer tescilli bilgilerini (resim, metin, sayfa görünümü, yada formu) almak için çerçeveleme kullanılamaz yada çerçeveleme tekniklerinden faydalanılamaz. Meta-tag yada diğer “gizli metin”lerden kullanılarak Medihis.com isminden yada hizmet markasından faydalanılamaz. Biz; (yada içerik sahibi üçüncü kişiler) Medihis.com ve Medihis.com’da sunulan içerik ve özellikleri fikri mülkiyet hakları dahil olmak üzere tüm haklarımızı, mülkiyetimizi ve menfaatimizi koruruz. Biz (yada içerik sahibi üçüncü kişiler) burada açıkça belirtilmeyen tüm haklarımızı saklı tutarız. Herhangi bir yetkisiz kullanım Medihis.com tarafından verilen izni yada lisansı iptal eder.

8.  SORUMLULUĞUN SINIRLARI

Medihis.com diğer kişiler yada şirketler tarafından sunulan hizmetlerden sorumlu tutulamaz.

HİÇ BİR DURUMDA MEDIHIS.COM, LİSANS SAHİPLERİ (SİTEDEN FAYDALANAN PROFESYONELLER VE UZMANLAR DAHİL OLMAK ÜZERE) , YADA İNTERNET SİTESİNDE BELİRTİLEN ÜÇÜNCÜ KİŞİLER GARANTİ, SÖZLEŞME, HAKSIZ FİİL YADA HERHANGİ BİR YASAL DURUMA DAYANARAK İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMINDAN YADA KULLANILAMAMASINDAN DOĞAN ZARARLARDAN (TESADÜFİ VE DOLAYLI ZARARLAR, KİŞİSEL SAKATLANMA/ÖLÜME SEBEBİYET VERME, KAR KAYBI YADA KAYIP VERİ YADA İŞ KESİLMESİNDEN KAYNAKLANAN ZARARLAR DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE) BÖYLE BİR ZARARIN İHTİMALİ ÖNCEDEN Medihis.com TARAFINDAN HABER VERİLMİŞ YADA VERİLMEMİŞ OLMASI FARKETMEKSİZİN SORUMLU TUTULAMAZ.

HİÇ BİR DURUMDA MEDIHIS.COM, LİSANS SAHİPLERİ (SİTEDEN FAYDALANAN PROFESYONELLER VE UZMANLAR DAHİL OLMAK ÜZERE) , YADA İNTERNET SİTESİNDE BELİRTİLEN ÜÇÜNCÜ KİŞİLER, SADECE SİZİN TARAFINIZDAN KAYNAKLANAN FİİLİ HASARLARDA , 1,000 $’A KADAR SORUMLUDUR.

HİÇ BİR DURUMDA MEDİHİS.COM, LİSANS SAHİPLERİ (SİTEDEN FAYDALANAN PROFESYONELLER VE UZMANLAR DAHİL OLMAK ÜZERE) , YADA İNTERNET SİTESİNDE BELİRTİLEN ÜÇÜNCÜ KİŞİLER  SİZİN İNTERNET SİTESİNİ KULLANMANIZDAN YADA YANLIŞ KULLANMANIZDAN KAYNAKLANAN ÖLÜM DAHİL OLMAK ÜZERE KİŞİSEL SAKATLIKLARDAN SORUMLU DEĞİLDİR. SİZİN MEDIHIS.COM’U KULLANMANIZA DAYANAN HERHANGİ BİR TALEP OLAYIN MEYDANA GELMESİNDEN İTİBAREN BİR (1) YIL İÇİNDE TALEP EDİLMELİDİR. SİZİN SİTEYİ KULLANIMINIZ SİTEYİ KULLANIMINIZDAN KAYNANKLANAN HERHANGİ BİR KAYIP VE HASAR İÇİN TOPLU DAVA HAKKINIZDAN FERAGAT ETMİŞ OLDUĞUNUZ ANLAMINA GELDİĞİNİ ANLARSINIZ.

TAHKİM
BU SÖZLEŞMEYE DAYANAN YADA BU SÖZLEŞMENİN KAPSAMI VE TAHKİME GÖTÜRÜLEBİLİRLİĞİ DAHİL OLMAK ÜZERE BU SÖZLEŞMENİN İHLALİ, FESHEDİLMESİ, UYGULANMASI, YORUMLANMASI YADA GEÇERLİLİĞİ KONUSUNDA HERHANGİ BİR UYUŞMAZLIKTA, NEW YORK ŞEHRİ TAHKİMİ KARAR VERECEKTİR. TAHKİM HEYETİ AMERİKAN TAHKİM BİRLİĞİ TARAFINDAN TAHKİM KURALLARI VE PROSEDÜRLERE  [VE BU KURALLARDA BULUNAN HIZLANDIRILMIŞ PROSEDÜRLERE GÖRE] GÖRE BELİRLENECEKTİR. HEYETİN KARARI BAĞLAYICIDIR VE YARGI YETKİSİ OLAN HERHANGİ BİR MAHKEMEYE TAŞINABİLİR. SORUN TAHKİME GÖTÜRÜLMEDEN HER HANGİ BİR LOKAL MAHKEME ÖNÜNE TAŞINAMAZ.

9.  İPTAL/İADE POLİTİKASI

Medihis hizmet ücreti iade edilmez. Medihis kullanıcıları istedikleri zaman hesaplarını iptal edebilirler. İptal durumunda, kısmi kullanım sebebiyle, kullanılmayan döneme ilişkin ücret iadesi talebinde bulunulamaz.

10.  ÜÇÜNCÜ KİŞİ İNTERNET SİTELERİNE BAĞLANTILAR

Medihis.com’da Medihis.com dışında farklı kişilerin sitelerine yada farklı kişiler tarafından işletilen sitelere hiper bağlar bulunabilir. Bu hiper bağlar sadece hızlı referans ve kullanım kolaylığı içindir. Bu internet sitelerini biz kontrol etmeyiz ve bunların içeriğinden ve doğruluğundan sorumlu tutulamayız ve açıkça belirttiğimiz haller dışında bu siteleri doğrulayamayız. Medihis.com’da, Medihis.com’in olmayan, Medihis.com tarafından işletilmeyen ve düzenlenmeyen sitelere bir hiper bağ olması durumunda, Medihis.com’un bu internet sitelerindeki içerik, ürün, hizmet ve diğer materyallerden sorumlu tutulamayacağını anlar ve kabul edersiniz.

Bu üçüncü kişi internet sitelerinde bulunan herhangi bir bilgiye, ürüne, reklama, içeriğe yada yazılıma erişimden yada bu internet sitesine bağlantıdan kaynaklanacak herhangi bir olayda sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu internet sitelerinin genellikle önceden incelemeniz gereken belli şart ve koşulları bulunmaktadır. Medihis.com herhangi bir bağlantıyı devam ettirmek sorumluluğu altında değildir ve istediği zaman kendi takdir yetkisine dayanarak herhangi bir sebepten bu bağlantıları kaldırabilir. Medihis.com; direk yada dolaylı yoldan bu internet sitelerindeki içerik ürün, hizmet yada diğer materyallerdan oluşan yada bunlarla bağlantılı olarak oluşan herhangi bir zarar ve kayıptan sorumlu değildir. Medihis.com diğer internet sitelerinin gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir.